ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Σεπτέμβριος 14, 2011

Έφτασε η στιγμή για το 7ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στο Βόλο στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. H ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. XΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ δε θα μπορούσε να μη στηρίξει αυτή την προσπάθεια με τη μορφή του Χρυσού Χορηγού.

Στο Συνέδριο θα παρευρεθούν διακεκριμένοι Έλληνες και Ξένοι Επιστήμονες όπου θα παρουσιάσουν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες πάνω στον ευρύτερο τομέα των μεταλλικών κατασκευών όπως και πρωτότυπες μέθοδοι με εφαρμογή στη μελέτη, την κατασκευή και την ανέγερση μεταλλικών κατασκευών.

Παράλληλα με το Συνέδριο θα λειτουργήσει στους χώρους υποδοχής του Συνεδριακού Κέντρου, έκθεση για εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Μεταλλικών Κατασκευών και η ΕΛΑΣΤΡΟΝμαζί με την CORUS-ΚΑΛΠΙΝΗΣ-ΣΙΜΟΣ θα βρίσκονται στο Περίπτερο 19.

Δηλώστε και εσείς συμμετοχή και ελάτε να στηρίξουμε μαζί αυτή την προσπάθεια της Εταιρείας Ερευνών Μεταλλικών Έργων (ΕΕΜΕ) σε συνεργασία με το Τ.Ε. Ελλάδας και την Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οδός Αγ. Ιωάννου, Αγ. Ιωάννης, 193 00 Ασπρόπυργος Τ: 210 55 15 000 F: 210 55 15 015
Γ.Ε.Μ.Η. 121572960000

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ συμμορφώνεται και τηρεί τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (κανονισμός 679/2016 GDPR). Με βάση τη νομοθεσία αυτή η ΕΛΑΣΤΡΟΝ τηρεί και διαχειρίζεται αρχείο προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να ενημερωθείτε διαβάζοντας την Ειδοποίηση Απορρήτου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας και σας αφορά: Πολιτική Απορρήτου