"GO INTERNATIONAL"

Φεβρουάριος 15, 2011

Το «GO INTERNATIONAL» είναι ένα πρόγραμμα οικονομικής συνεργασίας που αποσκοπεί στην ενίσχυση του διμερούς εμπορίου και της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων. Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης και η EUROBANK διοργάνωσαν στο πλαίσιο αυτό την πρώτη επιχειρηματική αποστολή με τίτλο «ΚΥΠΡΟΣ: ΓΕΦΥΡΑ Ε.Ε. – ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ». Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα στις 7 και 8 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου εξωτερικών.

Μέρος έλαβαν 81 ελληνικές επιχειρήσεις από 11 διαφορετικούς κλάδους και συνολικά πάνω από 170 επιχειρήσεις από την Κύπρο, το Λίβανο, τη Συρία, την Ιορδανία και το Ιράκ. Ήταν μια προσπάθεια οικοδόμησης δικτύων επιχειρηματικής δραστηριότητας ώστε να προσαρμοστούν οι εγχώριες επιχειρήσεις στις παγκόσμιες εξελίξεις και να αξιοποιήσουν τα οφέλη της ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς.

Η ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ μαζί με τη θυγατρική της CORUS – ΚΑΛΠΙΝΗΣ – ΣΙΜΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έδωσαν το παρόν στην προσπάθεια αυτή θέλοντας να προωθήσουν τα προϊόντα τους (σύμμικτα χαλυβδόφυλλα, τραπεζοειδείς λαμαρίνες, πάνελ πολυουρεθάνης) σε αυτές τις αγορές και να αξιοποιήσουν τα οφέλη της παγκοσμιοποίησης των αγορών.

Οδός Αγ. Ιωάννου, Αγ. Ιωάννης, 193 00 Ασπρόπυργος Τ: 210 55 15 000 F: 210 55 15 015
Γ.Ε.Μ.Η. 121572960000

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ συμμορφώνεται και τηρεί τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (κανονισμός 679/2016 GDPR). Με βάση τη νομοθεσία αυτή η ΕΛΑΣΤΡΟΝ τηρεί και διαχειρίζεται αρχείο προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να ενημερωθείτε διαβάζοντας την Ειδοποίηση Απορρήτου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας και σας αφορά: Πολιτική Απορρήτου